Gymnasie val

Till hösten är det ju som bekant många som börjar gymnasiet, själv hör jag inte till dem men min syster gör. Och om jag ska vara ärlig så har hon gaaaanska stora problem med att välja.

Estet och Natur är valet, väldigt olika linjer, väldigt svårt att bestämma sig. Och jag tror att jag kommer få ett liknande val men det är egentligen inte så komplicerat. Antingen väljer du den linje som leder till ditt drömjobb eller den som ger dig större möjligheter att tjäna pengar.

Själv kommer jag troligen ställas mellan datorer och hundar och jag menar, vem får inte jobb inom det växande området datorer. När det gäller arbeten runt hundar är det oerhört mycket svårare att få jobb och lönen är i genomsnitt låg.

Så hur ska man göra egentligen? Ska man följa sina drömmar eller (förhoppningsvis) få ett så bra jobb så att man kan försörja sig och ha råd att ägna sin fritid åt sin dröm?

Vad är din åsikt?

///Achia

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Sv: Tack!

Gjort idag? :)

2008-07-03 @ 22:22:03
URL: http://typperra.blogg.se/
Postat av: Edie

Tack för så himla många lurvas-kommentarer ^^,

Jasså han e inte så tillgiven din hund? :P Min e tvärt om, vi kan göra vad som helst med honom bara han får va me mej, då e han hur lugn som helst <33

2008-07-03 @ 22:37:23
URL: http://lurvasblogg.blogg.se/
Postat av: ella

Svar: Ja, så skönt att man inte är nybörjare längre (;

Vems hund är det på headern?

2008-07-03 @ 23:30:35
URL: http://ellea.blogg.se/
Postat av: Super-Mari(a)o

Sv: jag vill - men jag är en fena på att överskatta mina förmågor , så jaa vi får se vad som sägs , om jag är lämplig. dessutom är det en bra erfaranhet , jag vill bli polis. men ja , smaken är som baken - o tur är väl det :) m.

2008-07-04 @ 14:09:27
URL: http://policyoftruth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0